9 Setů psích hraček pro každou povahu

Vybrat pro svého pejska správnou psí hračku není vůbec snadné. Každý pes má svůj temperament, kterému je potřeba přiřadit speciální typ hračky. Agresivní pejsci preferují různé přetahovací hračky, zatímco gaučoví psi mají raději plyšáky. O tom, jak vybrat správnou hračku pro tvého psa se můžeš dočíst v našem článku 4+1 Tipů jak vybrat psí hračku.

Společně se podíváme, jak trable s výběrem hračky zjednodušit a zvolit rovnou set hraček, který je vhodný pro danou povahu.

Labrador_štěně

5 Hraček pro psa a dost

Psi trpí podobně jako my lidé rozhodovací paralýzou. Existují studie, které dokazují, že ideální počet psích hraček je maximálně 5. V případě, že pro svého pejska máš více hraček, doporučujeme přebytek schovat, aby k nim pejsek nemohl a pravidelně mu je střídat. Vždy však nezapomeň svému pejskovi zpřístupnit pouze 5 hraček. Pokud mu jich dáš více najednou, s velkou pravdděpodobností se může stát, že pes nebude vědět s jakou hračkou si hrát, a proto si nebude hrát s žádnou. Právě proto u nás nalezneš sety hraček, které jsou složené v průměru ze 3 kousků psích hraček.

Husky_Běžící_Roztomilý_Pes

Sety psích hraček pro každou povahu

 Abychom ti zjednodušili bádání nad ideálními hračkami, připravili jsme pro tebe již složené sety. Stačí se pouze zamyslet, jaké povahy je tvůj pejsek. Pro ty nejčastější povahy, jako kousači, gaučáci a dobrodružná štěňátka máme sety připravené. Pojďme se na ně mrknout!

 Inteligentní psi

Inteligentní pejsci často rádi řeší různé výzvy v podobě dobývání pamlsků nebo hrabání. Zároveň není vyjímkou, že se mezi nimi najdou i jedinci, kteří se moc rádi přejídají. Máš-li doma Retrívra, Německého Ovčáka, Pudla nebo například Retrívra? Pak jsou tyto psí hračky právě pro něj.

Právě pro tyto pejsky máme připravené dokonce 2 sety. Pro začátečníky ti doporučujeme Einstein I, který je složený ze 2 interaktivních hraček.

Nalezneš v něm Poker Box Vario 2 a Motivační Míček. Tyto psí hračky mají hned několik výhod pro tebe i tvého čtyřnohého kámoše! Hračky totiž nevyžadují tvojí aktivitu a zároveň pro tvého pejska jí nabízí dostatek. Aby pejsek pamslky ukořistil, bude muset být velice vynalézavý a hlavně vytrvalý. To podporuje jeho fyzickou i psychickou aktivitu a zároveň vyvážené stravování.

 Einstein I

Pro zkušenější pejsky, kteří už svůj intelektuální skill rozvinuly tu máme pokračování setu, Einstein II.
Nenech se zmást. Einstein II je opravdu set pro pokročilé a vytrvalé pejsky prahnoucí po dobrodružství. Je totiž složen ze 2 nedobytných hradů!

Kombinace Poker Boxu 2 a Gamble Tower tvoří skutečný nedobytný hrad. Hračky fungují prakticky stejně jako v setu Einstein I. Ale v tomto setu má pejsek mnohem více možností, jak pamlsek získat, což pro něj může být obtížnější. Pokud tvůj pejsek nemá s interaktivními hračkami předchozí zkušenosti, doporučujeme ti začít u Einsteinu I, který je vhodnější pro začátečníky.

Screenshot_2024-01-15_at_18-19-45_Einstein_II._-_Chew_It-removebg-preview

Jestli chceš ze svého pejska vypěstovat opravdového Einsteina. Výše uvedené sety jsou pro něj nejvhodnější.

Hyperaktivní psi

Máš doma Jack Russela Teriéra, Huskyho nebo Border Kollii? Pak věnuj pozornost následujícím řádkům. Máme totiž řešení tvých trablí s přebytkem energie tvého pejska.

Vypozoruj, zda se tvůj pejsek rád přetahuje a něco neustále potřebuje mít v puse a žvýkat. Nebo zda raději běhá.

Pro pejsky, co milují přetahování máme naprosto perfektní set psích hraček. Provazomilec je set psích hraček složený ze 3 přetahovacích hraček. Příjemné rukojeti ti pomohou prohloubit pouto se tvým pejskem při přetahování. Zatímco provazový Míček donutí pejska i k tréninku aportování. A co je na tom nejlepší? Barevná kombinace tyrkysové a žluté patří přesně do spektra, které tvůj pejsek uvidí barevně. Proto se nikdy nestane, že svojí hračku nebude moci objevit.

Provazomilec_žvýkací hračky pro psa

Je tvůj pejsek žvýkač? Okusuje ti zdi, boty a další věcí, které nesmí? Set Kousač pro něj bude ten pravý. Věříme, že už nikdy ti nebude okusovat tvé pantofle. Kousač je složen ze 3 odolných žvýkacích hraček pro psy. Skvělé na tom je, že si s nimi bude moci hrát i bez tvé pomoci. Nezapomeň ho však hlídat, a při narušení hračky mu ji vyměnit.

Kousač_žvýkací hračky pro psa

Pro žvýkače a přetahovače zároveň, kteří vyznávají tak jako my decentní minimalistický design tu máme ale opravdovou bombu! Set MINIMALISTA obsahuje 3 odolné hračky na žvýkání a přetahování. Hledáš-li do svého moderně zařízeného bytu set hraček, který zabaví tvého pejska, ale zároveň se za vytažené psí hračky doma nechceš stydět. A chceš, aby ti s moderním interiérem ladily, pak je MINIMALISTA tou nejlepší možnou volbou!

Minimalista_žvýkací hračky pro psa

V poslední skupině hyperaktivních pejsků máme ty nejvíce přehypované. Ty, kteří neustále potřebují někde poskakovat a běhat. Řeč je tak o setu Energie na Maximum. 4 hračky, které zabaví i toho nejaktivnějšího pejska. Nalezneme v něm různé aportovací pomůcky, které podporují tréning, ale také jedno extra pružné odolné přetahovadlo. A jako bonus set obsahuje Vystřelovač Pamlsků, který zabaví i tvého energického Jack Rusell Teriéra.

Energie na maximu_Set psích hraček házecích

Gaučáci

Je tvůj pejsek gaučák? Například Bišonek, Jezevčík, či Francouzský Buldoček? Pro línější pejsky jsme sestavili set hraček Psí Chill. Set je složený ze 3 skvělých hraček vhodných i pro ty největší povaleče. Plyšová kousací kost v kombinaci s Plyšovým Medvídkem a Dečkou uspí každého pejska. A co víc? Medvídky máme ve více barvách! Zároveň Lízací Talířek skvěle podpoří vyvážené stravování, na které by pejsci s nedostatkem pohybu měli brát ohled.

Psí Chill_Set psích hraček pro gaučáky

Štěňátka

Pro ty nejmenší psí špunty máme dokonce 2 sety hraček. Upozorňujeme tě, že tě čeká nápor roztomilosti, tak se pevně drž. Ta nejmenší štěňata, která jsou v novém prostředí jistě ocení náš set Štěněcí První Kamarád. Ptáš se proč? Tvůj pejsek dostane sadu 4 roztomilých hraček, které mu pomohou zvyknout si na nové prostředí. Například náš Lenochod má v sobě elektronické srdíčko, které při stisku buší. To právě z toho důvodu, aby se právě tvé štěňátko nebálo a nestýskalo se mu po mamince, kterou mu bijící srdíčko připomíná. Dále jsme do setu přidali Gumový Dudlík, u kterého si můžeš vybrat barvu. Dudlík tvému štěňátku pomáhá rozvíjet zdravý chrup a žvýkací svaly. Plyšový Pejsek bude jistě skvělým bráškou tvého štěňátka. A při kousnutí mu dokonce i zapíská! Na závěr v setu nalezneš Plyšového Medvídka s Dečkou, která je extrémně příjemná na dotek a vhodná i pro alergiky. Neboj se, tvého pejska spolehlivě zahřeje, nebude se tak klepat zimou. Aby se tvé štěňátko neklepalo strachy, je k dečce i Plyšový Medvídek, který také píská a tvé štěňátko se s ním může mazlit.

Štěněcí První Kamarád_Set psích hraček pro štěně

Nezapomněli jsme ani na starší štěňátka. Pro ně jsme připravili sadu psích hraček Štěněčí Dobrodružství. Tvé štěňátko je jistě velký dobrodruh a rádo zkouší nové věci. Tak pro něj bude Štěněcí Dobrodružství to pravé ořechové. Je důležité, aby už od mala se štěňátko vedlo k vyvážené stravě a podporovala se jeho fyzická aktivita. Tak můžeš zabránit budoucím zdravotním problémům tvého pejska. Proto jsme do setu zařadili náš Malý Lízací Talířek. Dále v setu tvé štěňátko získá Létající Talířek, který je vytvořený ze 100 % semišové kůže a kokosových vláken. Podpoříš tím fyzickou aktivitu tvého štěňátka a taky naší přírodu. Abychom společně zabránili okusování tvých pantoflí, nalezneš v setu Gumového Hrošíka nebo Krokodýla, dle tvé preference. A aby se tvé štěně naučilo čistit zuby, máme pro něj Dentální Rybičku. Ta vypouští příjemnou aromatickou vůni a dokáže pejskovy krásně vyčistit chrup a promasírovat dásně.

Štěněcí Dobrodružství_Set psích hraček pro štěně

Nezapomeň si vybrat

Nyní už máš jistě větší přehled, co svému pejskovi pořídit za hračky. Nezapomeň si vybrat takový set psích hraček, který nejvíce odpovídá popisu tvého čtyřnohého kámoše. Věř nám, že to tvůj chlupáč nesmírně ocení! A pokud stále váháš, který set je pro tvého psa ten správný. Můžeš nám napsat na Instagramu nebo e-mailu info@chewit.cz. A pokud si o tom budeš chtít popovídat, tak nám neváhej zavolat na 737 080 175.

Retrívr_Pes_Roztomilý_Les